Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

=============================================================================

5

Şubat
2011

Anlatımlı üç renkli örgü bebek yeleği yapılışı

Yazar: Örgu Moda  |  Kategori: Bebek Örgüleri  |  Yorum: Yok   |  

Anlatımlı üç renkli örgü bebek yeleği yapılışı

Anlatımlı üç renkli örgü bebek yeleği yapılışı

Bebekler ve çocuklar için örebileceğiniz üç renkli güzel bir yelek modelinin yapılışı..

yelek9 225x300 Üç renkli bebek yeleği yapılışı
orguyelek2 300x236 Üç renkli bebek yeleği yapılışı

Malzemelerimiz:

Nako Vizon marka ip

Şiş No: 5

Yapılışı:Örgümüzde 3 renk yün kullanacağız.Beyaz ile başlayarak,iki sıra haroşo örüp, lacivert yüne geçelim.4 sıra düz örgü yapalım.Örgünün düz tarafında beyaz yüne geçelim.Lacivert örgünün ilk sırasında 3. ilmeğin içinden ilmek alınıp sol şişe takalım.Şişe takılan ilmekle sıra başındaki ilk ilmeği bir alalım.3 ilmek örelim.Aynı yerden ilmek çıkararak sol şişe takalım.Şişe takılan ilmeği, şişteki ilmekle bir alalım.1 ilmek örelim.3. ilmeğin içinden ilmek alarak şişteki ilmekle bir alalım.3 ilmek örelim.Aynı yerden ilmek çıkarıp şişteki ilmekle bir örelim.Sıra sonuna kadar bu şekilde devam edelim.4 sıra beyaz ördükten sonra, kırmızı yüne geçelim.Bu sefer beyaz yünde, arada ördüğümüz 1 ilmeğin içinden ilmek çıkaralım.Böylece alt sıradaki desenlerin ortasına desen kurulmuş olur.Bu şekilde her 4 sırada renk değiştirerek örgü istenilen uzunluğa gelene kadar devam edelim.

bebekyelek3 207x300 Üç renkli bebek yeleği yapılışı

yorumlar:

Hiç Yorum Yapılmamış!

yorum yapmak ister misin?